Bezorgservice

Waar

Wij bezorgen in heel Nederland met Post NL of DHL. Ons streven is binnen 2 werkdagen de bestelling bezorgt te hebben.

Tijdsduur

Als wij de bestelling hebben ontvangen voor 16.00 uur verwerken we deze dezelfde dag nog, we gebruiken de juiste maat verpakkingsdoos, zodat we niet onnodig papier verspillen, we doen de goede plant en of planten in de doos, en versturen deze naar de gene die de bestelling heeft geplaatst! Zo simpel en snel mogelijk, natuurlijk hebben we te maken met de bezorgdienst dat alles gaat zoals het hoort te gaan.

Track & Trace

Je ontvangt van ons een track en trace code wanneer het pakket is verzonden. Zodat je dan verder je pakket kunt volgen.

Veelgestelde vragen

Bij levende dingen zoals planten en bloemen kunt u helaas niet retourneren, dit staat vast gesteld in de wet. Als je iets niet bevalt of je heb een klacht kan je altijd contact op nemen met de klantenservice.

Hou er wel rekening mee wij maken de foto's zo realistisch mogelijk, maar geen een plant is hetzelfde, omdat het toch een natuur product is, en we te maken hebben met weersinvloeden, we hopen dat je dat begrijpt. Er kunnen altijd hele kleine verschilletjes in zitten.. Voor de goede orde; de planten die wij niet goed genoeg vinden om te versturen zullen wij natuurlijk nooit verpakken 🙂