De natuur terugbrengen naar de stad

 Thuiskomen in je eigen oase van rust.
De tuin- of balkondeuren openslaan en genieten van de heldere, frisse kleuren en fleurige planten.

Home » Ons verhaal

Voor velen blijft dit beeld een bewaard Pinterest plaatje. We zijn druk. Maar om ons heen worden steden steeds minder groen en kijken we dagelijks tegen balkon en bakstenen aan. Een plantje in de tuin lijkt zo makkelijk, maar rijd je naar het tuincentra om de juiste plant uit te zoeken, 5 kilo potgrond aan te schaffen, kom je erachter dat je niet zo’n handig schepje in huis hebt en voor je het weet zit je eettafel onder de potgrond van die gescheurde 5 kilo zak…
Dit moet anders kunnen. Zorgeloos genieten van de natuur in je eigen tuin. Een kleurrijk eigen plekje met speelse en verrassende planten in pot.

Met Let’s Plant maken we dat idee werkelijkheid. Jij bestelt je favoriete plant en wij bezorgen deze, inclusief pot bij je aan de deur. Het enige wat jij nog moet doen is af en toe een beetje water geven.

lets-plant-alette

Alette

Alette is de brein achter Let’s Plant. Opgegroeid in een het dorpje Moerkapelle, verhuisde ze op haar 20ste naar het mooie Drenthe, letterlijk naar de andere kant van het land.
Samen met haar ouders en zusje runt ze een pot en perkplanten kwekerij van 4,5 hectare. Ze liep zelf tegen het probleem aan dat ze het eigenlijk te druk had, maar wel graag aan het eind van de dag in een fleurige tuin wilde zitten. De oplossing hiervoor bedacht ze daarom zelf.

Haar missie: een fleurige tuin zonder gedoe, meer natuur in de stad en op een duurzame manier ondernemen. Met Let’s Plant combineert zij al deze elementen. En zeg nou zelf: wie wordt er nou niet vrolijk van een prachtige bloemenzee?