Home » winkel
Alles
  • Alles
  • Geen categorie
  • Herfst
  • Indian Summer
  • Leuk voor op Tafel
  • Makkelijk om neer te zetten
  • Uitbundige Bloei
  • Vaste planten
  • Vlinder en Bijen Planten

Het kopen van tuinplanten doe je in Klazienaveen nabij Emmen

Ben je op zoek naar een plek waar je tuinplanten kunt kopen in de omgeving van Emmen, of wil je plantjes online bestellen en thuisbezorgd krijgen? Bij onze kwekerij en plantenwinkel in Klazienaveen hebben we een breed assortiment aan de mooiste planten. Het mooie is dat de plantjes in heel Nederland worden thuisbezorgd.  Of je nu op zoek bent naar planten voor een specifiek seizoen, makkelijke planten, planten die uitbundig bloeien of vlinder- en bijenplanten; wij hebben ze allemaal! Je kunt de tuinplanten online bestellen en ze thuisbezorgd te krijgen, of plantjes kopen in ons tuincentrum in Klazienaveen, in de buurt van Emmen. Wil je liever dat je plantjes thuisbezorgd worden? Dat kan natuurlijk ook, want we leveren in heel Nederland.

Tuinplanten kopen in omgeving Emmen of online bestellen en thuisbezorgd krijgen

Het idee achter Let’s Plant is om het hebben van een fleurige tuin mogelijk te maken voor iedereen in Nederland. Je hebt de mooiste balkonplanten en tuinplanten, zonder het gedoe met het sjouwen van aarde en omplanten van je planten in potten. We leveren onze planten altijd in een pot. Om aan de planten te komen hoef je niet per se naar gemeente Emmen te komen om je tuinplanten te kopen, want de planten zijn online te bestellen en worden thuisbezorgd. Bestel je jouw tuinplanten voor 16.00 uur, dan worden je plantjes binnen twee werkdagen al thuisbezorgd. Zo geniet je binnen no-time van een fleurige tuin. Wil je geen tuinplanten kopen of online bestellen maar ben je op zoek naar balkonplanten of perkplanten? Die hebben we ook! Bekijk ons assortiment en kies je favoriete planten. Daarna worden je plantjes eenvoudig thuisbezorgd, wanneer jij dat wilt.

Neem een kijkje bij onze duurzame kwekerij of ga je tuinplanten online bestellen

We vinden het belangrijk om duurzaam te ondernemen. Al onze producten zijn gecertificeerd met het Global Cap certificaat. Dit houdt in dat het bij al onze planten te traceren is welke handelingen zijn uitgevoerd om tot een duurzaam product te komen. Daarnaast worden er voedingskorrels in de potgrond gemengd. Ook telen we enkel op behoefte. Onze kwekerij is aangemerkt als nullozer en stoppen we houtvezel in onze potgrond. Dit is goed voor het milieu, zeker ook omdat we geen schadelijke stoffen lozen. We maken tevens gebruik van gerecyclede potten. Zo ben je er zeker van dat de tuinplanten op duurzame wijze gekweekt zijn. Dit geldt zowel wanneer je ze bij ons nabij Emmen komt kopen als wanneer je de planten gaat bestellen en de plantjes thuisbezorgd krijgt. Wil je je tuinplanten kopen bij onze winkel in Klazienaveen in de omgeving van Emmen? We vertellen je graag meer over onze duurzame werkwijze. Natuurlijk mag je voor al je vragen ook contact met ons opnemen via +3161029 8949 of stuur een e-mail naar info@letsplant.nl. Wij helpen je graag met het online bestellen van je tuinplanten.