Balkonplanten kopen nabij Emmen

Gerecyclede potten

Voor 16:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis

Global Gap gecertificeerd

Home » Balkonplanten kopen nabij Emmen

Wie zorgeloos wil genieten van planten op het balkon, kiest ervoor om balkonplanten in de aanbieding te kopen bij onze kwekerij nabij Emmen. Wij zorgen voor een stukje groen bij jou thuis zonder moeite en gedoe. Bij het kopen van planten voor op je balkon ervaar je geen poespas met zakken aarde en hoef je niet om te planten of om te potten. Je komt naar onze kwekerij om je balkonplanten te kopen in de aanbieding. Je kunt de planten voor op je balkon inclusief pot kopen en ze worden op duurzame wijze gekweekt. Dat is pas zorgeloos genieten van prachtige planten!

thumbnail_IMG_2420

Heb je vragen over onze planten of het assortiment?

Neem contact op!

Waarom balkonplanten kopen of online bestellen van onze kwekerij?

Wanneer je ervoor kiest om je balkonplanten te kopen bij ons tuincentrum, dan komen de planten voor op je balkon rechtstreeks van de kweker. Wij zijn niet zomaar een kweker, bij ons staat duurzaam kweken hoog in het vaandel. Zo geniet je van mooie bloemen voor op het balkon en draag je bij aan een beter milieu. Wij hebben prachtige balkonplanten in de aanbieding tegen een voordelige prijs. Houdt daarom onze acties in de gaten. We bezorgen onze planten en planten voor in je tuin in heel Nederland en streven naar een bezorging binnen twee werkdagen. Bij het inpakken van je bestelling gebruiken we geen onnodig papier door de juiste maat verpakking. Je ontvangt daarbij een Track & Trace code, zo weet je altijd waar je planten zijn.

winterheide wit

We zijn weer geopend voor het seizoen 2024 Maandag tm zaterdag 09.00-17.00 uur

Vraag advies over welke planten het goed doen op jouw balkon

Met een balkon op het zuiden, in de zon, doen sommige planten het nu eenmaal beter dan andere. Zo doen andere planten het weer minder goed op een balkon met voornamelijk schaduw. Daarnaast zijn er weer planten die genieten van een de ochtendzon bij een balkon op het oosten. Bij het kopen of online bestellen van de mooiste balkonplanten, is het fijn om eerst te weten welke planten het goed doen. Wij adviseren je graag over de beste keuze, zodat je extra lang kunt genieten van je duurzaam gekweekte planten. Heb je geen balkon, maar wil je planten voor in je tuin kopen? Bekijk dan eens onze terras- en tuinplanten. Kom nu langs in ons centra voor mooie balkontplanten in de aanbieding.