Onze kwekerij is dé plek om een terrasplant te kopen nabij Emmen

Gerecyclede potten

Voor 16:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis

Global Gap gecertificeerd

Home » Terrasplant kopen Emmen

Een terrasplant kopen doe je bij ons tuincentrum in de omgeving van Emmen óf door te bestellen via onze webshop. De naam zegt het eigenlijk al. Deze terrasplanten zijn ideaal om te kopen om je tuin eenvoudig op te fleuren. De terrasplanten groeien namelijk perfect in een pot. Dat is precies hoe wij de plant leveren; in een pot. Zo heb je zelf geen gedoe met zakken aarde en ompoten. Alleen af en toe water geven, en je geniet van een fleurig en groen terras. Terrasplanten die je gaat kopen bij Let’s Plant zijn altijd van goede kwaliteit, zodat je nog lang van je fleurige en groene terras kunt genieten.

00b3ef3a-5265-41fa-b24f-0c4eef18e6f1

Heb je vragen over onze planten of het assortiment?

Neem contact op!

Een terrasplant van ons tuincentrum in de buurt van Emmen kopen of online bestellen

Door verschillende terrasplanten met elkaar te combineren, creëer je een speels geheel op je terras. Zo heb je binnen no-time je eigen groene plekje. Dat is genieten! Heb jij geen terras om een terrasplant voor te bestellen of te kopen bij onze kwekerij nabij Emmen? Kijk dan eens naar onze balkonplanten en tuinplanten. Door ons brede assortiment zit er altijd een plant voor je bij. Wat voor soort tuin je ook hebt, je kunt je terrasplanten altijd het best kopen bij Let’s Plant. Wij hebben een zeer breed aanbod aan diverse soorten planten. Dit zijn groene planten, maar zeker ook schitterende bloeiende planten.

9fa26b33-1951-4d58-a277-67052cae0704

We zijn weer geopend voor het seizoen 2024 Maandag tm zaterdag 09.00-17.00 uur

Kies je favoriete planten en ontvang ze snel thuis

Een terrasplant kun je voordelig kopen bij onze winkel in Klazienaveen (gemeente Emmen) of bestellen in onze webshop. Na het bestellen van je terrasplant wordt deze binnen drie werkdagen bij je thuisbezorgd, mits je deze voor 16.00 uur besteld hebt. Voor vragen over bestellingen, het concept en onze planten neem je contact met ons op via +3161029 8949 of stuur je een e-mail naar info@letsplant.nl.  We helpen je dan graag met het bestellen van de mooiste terrasplant.