Ontdek alle planten in onze webshop

Gerecyclede potten

Voor 16:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis

Global Gap gecertificeerd

Home » Planten webshop

Als je online planten bestelt in onze webshop, dan ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Alle bloeiende planten, groenteplanten en fruitplanten zien er altijd fantastisch uit, en hebben altijd veel knoppen. Voor onze fruit- en groenteplanten geldt dat zij garant staan voor een goede oogst. Al deze buitenplanten vind je in onze webshop, maar in onze webshop voor buitenplanten vind je ook alles dat je nodig hebt voor de verzorging van planten, of leuke potten, manden en emmers om de planten in te poten. Op deze manier creëer je ook nog eens leuke cadeautjes, voor verschillende gelegenheden.

Deze buitenplanten vind je in onze webshop

Bij Let’s Plant vind je veel verschillende buitenplanten, in zowel de webshop als in onze kaswinkel in Klazienaveen, gemeente Emmen. Dit zijn mooie bloeiende planten zoals hortensia’s in verschillende kleuren, en bijzondere planten zoals de roze lavendel. Wil je net zoals steeds meer anderen, je eigen groenten en fruit kweken? Dan kun je bij ons terecht voor verschillende moestuinplanten. Deze planten bieden een grote opbrengst aan de lekkerste groente- en fruitsoorten. Je eigen gekweekte groenten en fruit zijn ook nog eens van de hoogste kwaliteit. Op deze manier gebruik je altijd het meest verse fruit en de meest verse groente in je eigen keuken. Tijdens het koken kijk je daarbij uit over je tuin met de mooiste bloeiende buitenplanten, ook uit onze kaswinkel of webshop. Kom snel langs, of bestel eenvoudig online.

Bestel je planten online of kom langs

Ben je benieuwd geworden naar al onze planten? Of je nu op zoek bent naar bloeiende planten of planten voor in de moestuin rechtstreeks van de kweker, in ons tuincentrum en in onze kaswinkel in Klazienaveen vind je veel verschillende planten, van de hoogste kwaliteit. Heb je vragen over ons aanbod? Bel dan naar +3161029 8949 of stuur een e-mail naar info@letsplant.nl.