Koop je planten rechtstreeks van de kweker

Gerecyclede potten

Voor 16:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis

Global Gap gecertificeerd

Home » Planten rechtstreeks van de kweker

Door je planten rechtstreeks van ons als kweker te kopen, kies je voor een duurzaam bedrijf. Onze producten zijn namelijk Global Gap-gecertificeerd. Ook maken we gebruik van duurzame potten. Onze planten zijn makkelijk in onderhoud en bieden iedereen een groene tuin of balkon. Wij kweken al onze planten zelf, allemaal in onze eigen kas. Zo brengen wij de planten rechtstreeks van de kweker naar jou.

00b3ef3a-5265-41fa-b24f-0c4eef18e6f1

Heb je vragen over onze planten of het assortiment?

Neem contact op!

De mooiste planten komen rechtstreeks van de kweker

Ieder seizoen vind je een ander assortiment aan planten bij Let’s Plant, onze plantenwinkel in Klazienaveen. Je bestelt je planten rechtstreeks van de kweker met gemak in onze webshop en ontvangt deze, inclusief potje, aan de deur. Ook vaste planten koop je bij ons online. Zo hoef je niet meer met zakken aarde te sjouwen en geniet je toch van een mooi stukje groen. Onze planten zijn daarbij sterker doordat we onze potgrond vooraf met loskomende kunstmestkorrels mengen. Kortom: het is goed voor het milieu en je toekomstige plant!

9fa26b33-1951-4d58-a277-67052cae0704

We zijn weer geopend voor het seizoen 2024 Maandag tm zaterdag 09.00-17.00 uur

Bestel je planten online of breng een bezoek aan ons tuincentrum

Planten uitzoeken, rechtstreeks van de kweker bestellen, uitpakken en genieten. Dit zijn de vier stappen die je doorloopt als je je planten rechtstreeks van de kweker koopt in onze webshop. Bestel je favoriete planten voor 16.00 uur, dan heb je ze twee dagen later al in huis! Alleen nog even uitpakken, in een pot of de volle grond zetten en dan genieten van je nieuwe aankoop. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze kwekerij in Klazienaveen, in gemeente Emmen. Hier kies je de mooiste planten uit in onze kaswinkel. Heb je vragen over onze planten, het assortiment of over je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op via +3161029 8949 of stuur een e-mail naar info@letsplant.nl.