Prikkeldraadplantje

Gerecyclede potten

Voor 16:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis

Global Gap gecertificeerd

Home » Prikkeldraadplantje

Het prikkeldraadplantje, met zijn unieke en opvallende uiterlijk, is een echte blikvanger in elke tuin. Bij Let’s Plant in Klazienaveen bieden we je verschillende soorten van dit bijzondere plantje aan. Een prikkeldraadplantje is niet alleen decoratief, maar ook gemakkelijk in onderhoud, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel beginnende als ervaren tuinliefhebbers.

bodembedekkers 2

Heb je vragen over onze planten of het assortiment?

Neem contact op!

Er zijn veel redenen om voor een prikkeldraadplantje te kiezen

Het toevoegen van een prikkeldraadplantje aan je tuin brengt verschillende voordelen met zich mee. Dit plantje is zeer robuust en kan goed tegen droge omstandigheden, wat het een ideale keuze maakt voor mensen die een onderhoudsarme bloemen en planten zoeken. In onze kaswinkel vind je prikkeldraadplantjes die perfect passen in zowel moderne als traditionele tuinontwerpen. Het prikkeldraadplantje is ook een fantastische keuze als je op zoek bent naar tuinplanten die weinig verzorging nodig hebben en toch een opvallende aanwezigheid in je tuin zijn.

mix schaal 26 herfst groen

We zijn weer geopend voor het seizoen 2024 Maandag tm zaterdag 09.00-17.00 uur

Ontdek ons assortiment en bestel

We hebben een zorgvuldig geselecteerd aanbod van prikkeldraadplantjes die jouw tuin net dat beetje extra geven. Of je nu een nieuwe tuin aanlegt of je bestaande tuin wilt opfrissen, een prikkeldraadplantje is altijd een goede keuze. Bezoek ons vandaag nog  ons tuincentrum en laat je verrassen door de unieke charme van het prikkeldraadplantje. Bekijk ons complete assortiment en haal in de winkel of bestel eenvoudig online. Voor 16.00 uur besteld, is over twee werkdagen in huis.