Kwekerij in Klazienaveen

Gerecyclede potten

Voor 16:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis

Global Gap gecertificeerd

Home » Kwekerij Klazienaveen

Onze plantenwinkel en kwekerij in Klazienaveen, nabij Emmen, is ontstaan vanuit een visie. Arlette is de bedenker van het bedrijf. Ze vond dat het mogelijk moest zijn om met gemak een fleurige tuin te onderhouden. Ze had het zelf erg druk en wilde wel graag op het eind van de dag in de tuin zitten. De oplossing bedacht ze daarom zelf. Let’s Plant staat voor een fleurige tuin zonder al te veel gedoe. Meer natuur in de stad creëren en op een duurzame en verantwoorde manier ondernemen. Wij combineren inmiddels al deze elementen met ons familiebedrijf.

20230529_120210

Heb je vragen over onze planten of het assortiment?

Neem contact op!

Jouw kwekerij voor planten in Klazienaveen

Of je nu op zoek bent naar groenteplanten, fruitplanten, moestuinplanten, terrasplanten, tuinplanten of balkonplanten, onze kwekerij in Klazienaveen van 4,5 hectare heeft altijd een geschikte plant voor jou. We kweken alle planten super vers en op een duurzame wijze. Bij onze plantenwinkel en kwekerij in Klazienaveen ben je van harte welkom om langs te komen. Maar natuurlijk kun je onze planten ook online bestellen.

thumbnail_IMG_2483

We zijn weer geopend voor het seizoen 2024 Maandag tm zaterdag 09.00-17.00 uur

Zoek jouw planten uit en geniet van je aanwinst

We willen het makkelijk maken voor iedereen in Nederland om te genieten van een stukje groen. Of dit nu in je tuin, balkon of op je terras is. Bij Let’s Plant is het concept erg simpel. Je zoekt je favoriete planten uit in ons assortiment. Bestel en betaal makkelijk en snel via onze webshop. Bestel je voor 16.00 uur, dan verwerken we je bestelling dezelfde dag nog. Je krijgt je pakketje twee dagen later thuisgestuurd. Het enige dat je nog moet doen is het uitpakken van je pakket. Zo makkelijk kan het zijn! Zijn er toch nog vragen? Kom gerust langs bij onze kwekerij in Klazienaveen of neem contact met ons op door te bellen naar +3161029 8949 of een e-mail te sturen naar info@letsplant.nl.