Roze lavendel kopen

Gerecyclede potten

Voor 16:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis

Global Gap gecertificeerd

Home » Roze lavendel kopen

Er is een goede reden om roze lavendel te kopen. Geniet je ook zo van die prachtige en heerlijk geurige lavendelvelden als je op vakantie bent in Frankrijk? Je haalt de lavendel ook naar je huis, maar dan nog bijzonderder. Door roze lavendel te kopen, haal je Frankrijk naar je eigen achtertuin. De lavendelplanten die je bij ons kunt kopen, zien er extra bijzonder uit, dankzij hun opvallende roze bloemetjes.

tuin kruiden citroen tijm etiket moestuin

Heb je vragen over onze planten of het assortiment?

Neem contact op!

Bijzondere roze lavendel kopen kan gewoon in Nederland

Wil jij ook bijzondere roze lavendel in jouw tuin? Je kunt deze lavendel gewoon kopen in onze webshop, en het dan in het hele land laten bezorgen. Woon je toevallig in regio Emmen, vlak bij Klazienaveen? Dan kun je deze lavendel ook kopen in onze kaswinkel. Ontdek als je er toch bent ook andere mooie bloeiende planten. Heb je een moestuin? Dan koop je ook de beste groente- en fruitplanten in onze winkel. Dat kan natuurlijk ook online. Onze moestuinplanten hebben gegarandeerd een goede opbrengst, met veel knoppen, waaraan de lekkerste vruchten groeien. Ook voor de lavendel die je bij ons kunt kopen geldt dat de planten voorzien zijn van veel knoppen en mooie, geurige bloemen.

9fa26b33-1951-4d58-a277-67052cae0704

We zijn weer geopend voor het seizoen 2024 Maandag tm zaterdag 09.00-17.00 uur

Kom de meest bijzondere planten bekijken

Wil je roze lavendel kopen bij Let’s Plant? Bekijk dan ook eens onze andere bijzondere planten van hoge kwaliteit, in onze webshop of in onze kaswinkel in Klazienaveen, regio Emmen. Heb je vragen voordat je ons bezoekt? Bel dan naar +3161029 8949 of e-mail ons op info@letsplant.nl.