Planten voor je moestuin kopen nabij Emmen

Gerecyclede potten

Voor 16:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis

Global Gap gecertificeerd

Home » Moestuin planten kopen Emmen

Wil jij een moestuin beginnen, kom dan planten voor in je moestuin kopen bij ons tuincentrum in Klazienaveen, vlakbij Emmen. Met onze planten is het hebben van je eigen moestuin een waar feestje. Het is ook mogelijk om de planten gewoon in de pot te laten; leuk voor op het balkon of terras. De planten zien er mooi uit én je kweekt zo zelf de lekkerste groente en het lekkerste fruit. Dat zijn goede redenen om planten voor je moestuin te kopen bij Let’s Plant in Klazienaveen, of om moestuinplanten bij ons te bestellen.

tuinkruiden tijm moestuin

Heb je vragen over onze planten of het assortiment?

Neem contact op!

Moestuin planten kopen bij ons tuincentrum in Emmen óf in de webshop

Wil jij een moestuin beplanten met je eigen groenteplanten, of misschien zelfs fruitplanten? Wij kweken onze planten allemaal zelf in onze kwekerij. Dit doen we op een duurzame wijze. Je kunt je moestuinplanten met gemak bestellen via onze webshop, we versturen ze vanuit Klazienaveen, gemeente Emmen, naar heel Nederland. Of kom een kijkje nemen in onze kaswinkel als je planten voor in je moestuin wilt kopen. We adviseren je dan graag bij het kopen van planten voor in je moestuin. Dat advies krijg je natuurlijk ook als je je moestuinplanten online bij ons wilt bestellen. Planten voor je moestuin kopen doe je dus bij Let’s Plant.

tuin kruiden citroen tijm moestuin

We zijn weer geopend voor het seizoen 2024 Maandag tm zaterdag 09.00-17.00 uur

Vraag ons gerust om advies bij het bestellen van moestuinplanten

Bij Let’s Plant hebben we een pot- en perkplantenkwekerij van 4,5 hectare. We durven te zeggen dat we minstens net zo’n grote hoeveelheid aan kennis hebben over deze planten. Wil je graag beginnen met een moestuin te planten maar weet je niet welke planten van ons bedrijf nabij Emmen je het beste kunt kopen? Vraag ons om advies! We voorzien je graag van advies over de geschikte planten in het tuincentrum in Klazienaveen. Natuurlijk mag je ook contact met ons opnemen als je vragen hebt bij het online bestellen van moestuinplanten. We ze te bereiken via +3161029 8949 of door een e-mail te sturen naar info@letsplant.nl.