Groenteplanten kopen nabij Emmen

Gerecyclede potten

Voor 16:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis

Global Gap gecertificeerd

Home » Groenteplanten kopen Emmen

Hoe leuk is het om je eigen groenteplanten te kopen van onze kwekerij in gemeente Emmen? Zie je het al voor je? Je eigen groenten gebruiken voor in een salade of groenteplanten bestellen voor het maken van de lekkerste gerechten, het kan bij Let’s Plant. Onze planten zien er daarnaast ook nog eens heel leuk uit. Bij Let’s Plant kweken we al onze planten zelf met de grootste zorg. Zo groeien de kwetsbare groenteplantjes die je bij ons online kunt kopen uit tot sterke, volwassen planten. Zo krijg jij je nieuwe groenteplanten na het online kopen kersvers bij je thuis. Je hoeft de groenteplanten alleen maar te bestellen, wij doen de rest. Nadat je de groenteplantjes online bent gaan kopen, selecteren wij de beste exemplaren, zodat je er zeker van kunt zijn dat de groenteplanten die je bij ons gaat bestellen, altijd van goede kwaliteit zijn.

tuinplant herfst winter schaal

Heb je vragen over onze planten of het assortiment?

Neem contact op!

Groenteplanten kopen doe je bij ons tuincentrum nabij Emmen óf bestel online

We begrijpen dat het niet voor iedereen mogelijk is om in Klazienaveen, bij Emmen, langs te komen. Toch willen wij dat iedereen in Nederland geniet van onze duurzame, zelfgekweekte en gezonde planten. Daarom leveren wij onze planten overal in Nederland. Koop je je groenteplanten of andere planten online voor 16.00 uur? Dan heb jij je nieuwe groenteplant, fruitplant of moestuinplant nog geen 72 uur later al in huis! Alleen nog even uitpakken en neerzetten. Geen gedoe met potgrond, stekken en andere dingen. Wij maken groenteplanten voor iedereen beschikbaar. Ook als je weinig tijd hebt of geen groene vingers is het aan te raden om groenteplanten bij ons online of in de kwekerij te bestellen. Je vindt bij ons veel verschillende soorten groenteplantjes, die je ook allemaal online kunt kopen.

IMG_2443

We zijn weer geopend voor het seizoen 2024 Maandag tm zaterdag 09.00-17.00 uur

Kies voor een duurzame kwekerij om je groenteplanten te bestellen

Wanneer je groenteplanten online of in de winkel gaat kopen, wil je natuurlijk geen onnodige gewasbeschermingsmiddelen op je groente. Daarom kies je voor onze duurzame kwekerij in Klazienaveen (gemeente Emmen). Wij vinden het duurzaam kweken van onze planten erg belangrijk. Wij kweken onze planten dan ook op behoefte. Dit wil zeggen dat we écht alleen gewasbeschermingsmiddelen gebruiken wanneer het héél hard nodig is. Zo heb jij de mogelijkheid om frisse en gezonde groenteplanten van ons tuincentrum nabij Emmen of online te kopen. Heb je vragen over het kopen van je groenteplanten, onze kwekerij nabij Emmen, of online over je bestelling? Neem dan contact met ons op via +3161029 8949 of stuur een e-mail naar info@letsplant.nl. We helpen je dan graag met het kopen van groenteplantjes en staan online of in onze kwekerij voor je klaar.