Fruitplanten kopen nabij Emmen

Gerecyclede potten

Voor 16:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis

Global Gap gecertificeerd

Home » Fruitplanten kopen Emmen

Fruitplanten kopen doe je bij ons tuincentrum nabij Emmen, waar we de planten zelf kweken. Onze fruitplanten kun je niet alleen kopen in onze kwekerij in gemeente Emmen. Je kunt onze fruitplanten ook met gemak bestellen in onze webshop.

00b3ef3a-5265-41fa-b24f-0c4eef18e6f1

Heb je vragen over onze planten of het assortiment?

Neem contact op!

Waarom fruitplanten kopen van onze kwekerij in gemeente Emmen?

Fruitplanten zien er niet alleen enorm leuk uit, ze voorzien je ook nog eens van vers fruit. Je koopt je fruitplanten meestal in een pot, maar natuurlijk is het ook mogelijk om ze in een moestuin te zetten. Je tuinplanten bij ons kopen is een goed idee, omdat ze dan rechtstreeks van de kwekerij komen. Je planten zijn dus altijd gezond en op duurzame wijze gekweekt. Wanneer je al weet welke fruitplanten je gaat kopen, kijk dan ook eens naar onze groenteplanten en moestuinplanten, die je allemaal kunt bestellen bij ons tuincentrum in de gemeente Emmen.

9fa26b33-1951-4d58-a277-67052cae0704

We zijn weer geopend voor het seizoen 2024 Maandag tm zaterdag 09.00-17.00 uur

Kom langs bij ons tuincentrum of bestel online

We zien je graag in ons tuincentrum om je te voorzien van je favoriete planten. Ook online helpen we je natuurlijk graag als je fruitplanten of andere moestuinplanten wilt bestellen. Woon je niet in de buurt van Klazienaveen? Geen probleem! Het bestellen van je nieuwe fruitplanten bij Let’s Plant gaat ook online heel eenvoudig. Plaats je jouw bestelling voor 16.00 uur? Dan heb je ze binnen 72 uur al bij je thuis. In ons bedrijf nabij Emmen voorzien we je graag van advies over welke fruitplanten je het beste kunt kopen voor jouw specifieke tuin. Heb je bijvoorbeeld veel zon of veel schaduw in de tuin of op het balkon? Het speelt allemaal mee. Je ontvangt van ons altijd de beste service, ook als je besluit je fruitplanten of groenteplanten online te bestellen. Neem voor al je vragen gerust contact met ons op via +3161029 8949 of stuur een e-mail naar info@letsplant.nl.