Een hortensia plant kopen doe je van onze kwekerij nabij Emmen

Gerecyclede potten

Voor 16:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis

Global Gap gecertificeerd

Home » Hortensia plant kopen Emmen

Een hortensia plant kopen bij onze winkel in Klazienaveen (nabij Emmen) is een heel goed idee! De hortensia plant is misschien wel de meest geliefde plant voor in de tuin. De hortensia is erg geschikt voor in de tuin, in een perk of in een pot.

Waarom een hortensia plant kopen bij onze winkel nabij Emmen?

Door bij ons een hortensia plant te kopen, komt je plant rechtstreek van onze kwekerij in gemeente Emmen. Wij zijn gericht op het duurzaam kweken van onze planten en verkopen planten die makkelijk zijn in onderhoud. Zo maken we een groene tuin voor heel Nederland toegankelijk. We verkopen onze planten niet alleen in de kaswinkel maar ook online. Zo bestel je al je tuinplanten, balkonplanten, perkplanten en terrasplanten snel en makkelijk bij je thuis.

Droog de bloemen van je hortensia

De bloemen van je hortensia plant zijn prachtig om te drogen; nog meer reden om er een te kopen bij onze winkel in de omgeving van Emmen! Je laat de bloemen zo lang mogelijk aan de plant zitten. Vervolgens knip je de bloem en een stukje tak af. Dit zet je op een donkere plek in een vaas met een klein laagje water. Na een tijdje hang je de tak op de kop om verder te drogen. Het resultaat: een prachtige gedroogde hortensia bloem. Ook lavendel is prachtig om te drogen. Leuk voor in een vaasje of tussen een boeket. Heb je nog vragen over bestellingen, het kopen van een hortensia of het bestellen van een plant bij onze kwekerij nabij Emmen? Neem dan contact met ons op via +3161029 8949 of stuur een e-mail naar info@letsplant.nl.