Een hortensia plant kopen doe je van onze kwekerij nabij Emmen

Gerecyclede potten

Voor 16:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis

Global Gap gecertificeerd

Home » Hortensia plant kopen Emmen

Een hortensia plant kopen bij onze kwekerij in Klazienaveen (nabij Emmen) is een heel goed idee! De hortensia plant is misschien wel de meest geliefde plant voor in de tuin. De hortensia is erg geschikt voor in de tuin, in een perk of in een pot. De bloemen van je hortensia plant zijn prachtig om te drogen; nog meer reden om er een te kopen bij onze kwekerij!

IMG_9114

Heb je vragen over onze planten of het assortiment?

Neem contact op!

Waarom een hortensia plant kopen bij onze winkel nabij Emmen?

Door bij ons een hortensia plant te kopen, komt je plant rechtstreek van onze kwekerij. Wij zijn gericht op het duurzaam kweken van onze planten en verkopen planten die makkelijk zijn in onderhoud. Zo maken we een groene tuin voor heel Nederland toegankelijk. We verkopen onze planten niet alleen in de kaswinkel maar ook online. Zo bestel je al je tuinplanten, balkonplanten, perkplanten en terrasplanten snel en makkelijk bij je thuis.

IMG_9060

We zijn weer geopend voor het seizoen 2024 Maandag tm zaterdag 09.00-17.00 uur

Droog de bloemen van je hortensia

Je laat de bloemen zo lang mogelijk aan de plant zitten. Vervolgens knip je de bloem en een stukje tak af. Dit zet je op een donkere plek in een vaas met een klein laagje water. Na een tijdje hang je de tak op de kop om verder te drogen. Het resultaat: een prachtige gedroogde hortensia bloem. Ook lavendel is prachtig om te drogen. Leuk voor in een vaasje of tussen een boeket. Heb je nog vragen over bestellingen, het kopen van een hortensia of het bestellen van een plant bij onze kwekerij? Neem dan contact op met ons tuincentrum.