Lavendelplanten kopen nabij Emmen

Gerecyclede potten

Voor 16:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis

Global Gap gecertificeerd

Home » Lavendelplanten kopen Emmen

Het is een heel goed idee om goedkope lavendelplanten te kopen van onze kwekerij en winkel in Klazienaveen, nabij Emmen. Onze goedkope lavendelplanten zijn groenblijvende tuinplanten met een sterke geur. De meeste planten met lavendel bloeien in paarstinten, maar ook witte en roze lavendelplanten komen voor en soms kun je deze planten lavendel ook bij onze kwekerij in Nederland kopen.

20230529_120210

Heb je vragen over onze planten of het assortiment?

Neem contact op!

Waarom je goedkope lavendelplanten wilt kopen van onze kwekerij

Het fijne aan lavendelplanten kopen bij onze kwekerij in Klazienaveen is dat je ze thuis krijgt in een pot. Geen onhandig gedoe met aarde en verpotten. Ze zijn meteen klaar om te stralen in je tuin of op het balkon! Je kunt verschillende soorten lavendel goedkoop kopen in onze kwekerij. Je bent dus altijd welkom om langs te komen en een kijkje te nemen in onze kaswinkel, maar je kunt onze planten met lavendel ook goedkoop kopen in onze webshop. Er zijn dus diverse mogelijkheden om unieke soorten lavendel te kopen bij onze kwekerij. Behalve lavendelbloemetjes, kun je bij Let’s Plant nog vele andere soorten vaste planten kopen.

thumbnail_IMG_2487

We zijn weer geopend voor het seizoen 2024 Maandag tm zaterdag 09.00-17.00 uur

De voordelen van goedkoop lavendel kopen in onze kwekerij

Als je lavendelbloemetjes bij onze kwekerij koopt, haal je niet alleen een stukje natuurlijke schoonheid in huis, maar ook een geur die bekend staat om zijn rustgevende eigenschappen. Je zult merken dat deze bloemetjes ideaal zijn om een kalme en ontspannen sfeer in je woonruimte te creëren. Door bij ons te kopen, verzeker je jezelf van de hoogste kwaliteit lavendel, rechtstreeks van de kweker, wat betekent dat de bloemen langer fris en geurig blijven. Bovendien kun je met het kopen van lavendelbloemetjes uit onze kwekerij je eigen natuurlijke luchtverfrissers maken, wat een milieuvriendelijk alternatief is voor chemische geuren. Daarnaast werkt lavendel uit onze kwekerij verlichtend bij reuma en jicht. Knip een paar takjes af en voeg ze toe aan je badwater. Ook de bloemen van de hortensia zijn hier geschikt voor.

Droog je lavendel voor decoratie na het kopen van de beste planten

Je kunt in ons tuincentrum hele planten lavendel of losse lavendelbloemetjes bij ons goedkoop kopen. Als losse bloem is het leuk voor decoratie, zoals op menukaartjes en in linnen zakjes. Heb je vragen over het kopen van goedkope lavendelplanten? Neem dan contact met ons op. We helpen je bij onze kwekerij dan graag bij het goedkoop kopen van de juiste lavendel.