Lavendelplanten kopen doe jij bij ons tuincentrum nabij Emmen

Gerecyclede potten

Voor 16:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis

Global Gap gecertificeerd

Home » Lavendelplanten kopen Emmen

Het is een heel goed idee om lavendelplanten te kopen van onze kwekerij en winkel in Klazienaveen, nabij Emmen. Lavendelplanten zijn groenblijvende tuinplanten met een sterke geur. De meeste planten bloeien in paarstinten, maar ook witte en roze lavendelplanten komen voor.

Waarom je lavendelplanten moet kopen van onze kwekerij nabij Emmen

Het fijne aan lavendelplanten kopen bij onze kwekerij in Klazienaveen, in de buurt van Emmen, is dat je ze thuis krijgt in een pot. Geen onhandig gedoe met aarde en verpotten. Ze zijn meteen klaar om te stralen in je tuin of op het balkon! Je kunt verschillende soorten lavendel kopen in onze kwekerij. Je bent dus altijd welkom om langs te komen en een kijkje te nemen in onze kaswinkel, maar je kunt onze planten met lavendel ook met gemak online bestellen. Er zijn dus diverse mogelijkheden om unieke soorten lavendel te kopen bij onze kwekerij. Ook deze lavendel en andere planten kun je online en in onze kwekerij annex kaswinkel bestellen. Behalve het bestellen van lavendel, kun je bij Let’s Plant nog vele andere soorten vaste planten bestellen.

Droog je lavendel voor decoratie na het bestellen van de beste planten

De lavendelplanten die je gaat kopen bij ons in de omgeving van Emmen, zijn uitermate geschikt om te drogen. Je kunt lavendel op twee manieren drogen. Je droogt ze in bosjes en gebruikt ze voor bijvoorbeeld droogboeketten of als losse bloem. Je kunt hele planten lavendel of losse bloemen bestellen. Als losse bloem is het leuk voor decoratie, zoals op menukaartjes en in linnen zakjes. Daarnaast werkt lavendel verlichtend bij reuma en jicht. Knip een paar takjes af en voeg ze toe aan je badwater. Lavendel ruikt daarnaast ook nog eens heerlijk fris. Ook de bloemen van de hortensia zijn hier geschikt voor. Heb je vragen over het kopen van lavendelplanten bij onze kwekerij nabij Emmen? Neem dan contact met ons op via +3161029 8949 of stuur een e-mail naar info@letsplant.nl. We helpen je bij onze kwekerij dan graag bij het kopen van de juiste lavendel.