Kom langs in onze plantenwinkel in Klazienaveen

Gerecyclede potten

Voor 16:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis

Global Gap gecertificeerd

Home » Plantenwinkel Klazienaveen

In onze plantwinkel in Klazienaveen verkopen we al onze zelfgekweekte planten. We hebben een pot- en perkplantenkwekerij van 4,5 hectare; er zit dus altijd een plant bij die geschikt is voor jou. Let’s Plant is ontstaan met de visie om een fleurige tuin, balkon of terras zonder gedoe voor iedereen beschikbaar te maken. Daarom zijn onze planten makkelijk in onderhoud. Ideaal voor wie iets minder groene vingers heeft, of niet zo veel tijd heeft voor het onderhouden van een groene tuin.

Een plantenwinkel én eigen kwekerij in Klazienaveen

Onze plantenwinkel en kwekerij is een familiebedrijf waar we het belangrijk vinden om duurzaam te ondernemen. Hier doen we dan ook flink ons best voor. Zo draag jij door het kopen van je planten bij onze plantenwinkel in Klazienaveen bij aan een beter milieu. Kies jij voor een prachtige hortensia of ga je voor een schattige lavendelplant? We hebben voor iedereen een geschikte perk- of potplant in huis.

 

Kom langs voor de mooiste planten of bestel online

In onze plantenwinkel in Klazienaveen vind je alleen maar planten uit eigen kas. Super vers, makkelijk in onderhoud en met de grootste zorg gekweekt. Omdat we onze prachtige planten voor héél Nederland beschikbaar willen maken, is het ook mogelijk om planten online te bestellen. Bestel jij je planten voor 16.00 uur? We verwerken je bestelling dezelfde dag en je ontvangt ze binnen 72 uur. Heb je vragen over onze plantenwinkel in Klazienaveen of over je bestelling?  Neem gerust contact met ons op. Je bereikt ons via +3161029 8949 of stuur een e-mail naar info@letsplant.nl.